SVOREŇ, J. Návrh a analýza třífázového asynchronního motoru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Vítek, Ondřej

Student provedl analytický návrh třífázového asynchronního motoru. Elektromagnetický obvod pak analyzoval metodou konečných prvků a srovnal dosažené výsledky. Student pracoval samostatně, využíval literaturu a konzultací. Dosažené výsledky považuji v rámci bakalářské práce za vynikající.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 48/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Formální zpracování práce A 20/20
Využití literatury A 9/10
Navrhovaná známka
A
Body
97

Posudek oponenta

Skalka, Miroslav

Student zpracoval bakalářskou práci na téma: Návrh a analýza třífázového asynchronního motoru. Práci přehledně rozdělil do několika kapitol, z nichž zpočátku nastudoval problematiku návrhu asynchronních strojů, dále provedl samotný návrh asynchronního stroje dle zadaných počátečních parametrů. Závěrem své výsledky analytického řešení srovnal s výsledky pomocí metody konečných prvků. Po formální stránce mám k práci pouze drobné výtky, občasné použití zvláštních větných formulací, občasné překlepy a některé hůře čitelné grafy. Z předložené práce usuzuji na dobrou samostatnou práci a orientaci v dané problematice.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň práce A 49/50
Splnění požadavků zadání A 20/20
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 20/20
Formální zpracování práce A 9/10
Navrhovaná známka
A
Body
98

Otázky

eVSKP id 27867