ZÁLESKÁ, M. Návrh zlepšení procesu nákupu v systému řízení kvality dle ČSN ISO 9001:2008 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Videcká, Zdeňka

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A Návrh metodiky hodnocení dodavatelů vychází z provedené analýzy procesů, analýzy dokumentace systému řízení kvality a teoretických poznatků diplomantky. Je zpracován detailně a uvedená metodika je aplikována na hodnocení stávajících dodavatelů společnosti. Součástí návrhu je vytvoření aplikace v prostředí Excelu.
Přínos a praktické využití návrhu A Návrh metodiky hodnocení dodavatelů včetně aplikace vytvořené v Excelu umožní společnosti objektivní hodnocení dodavatelů a její okamžité využití oddělením nákupu. Uvedená metodika včetně definovaných odpovědností a dokumentů je detailním podkladem pro doplnění dokumentace systému řízení kvality.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B Práce je logicky a přehledně uspořádaná, drobné překlepy nesnižují její úroveň.
Splnění cíle a rozsahu zadání A Diplomantka splnila cíl a rozsah zadání diplomové práce.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A Diplomantka vychází při řešení diplomové práce z provedené globální analýzy realizačního procesu společnosti, detailní analýzy procesů nákupu a dokumentace systému řízení kvality.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Pokorný, Václav

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 54506