KEFER, D. Identity management [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Pelka, Tomáš

Zadání diplomové práce bylo zcela splněno. Student přistupoval k zadanému problému profesionálně, aktivně a samostatně. Pružně reagoval na veškeré výtky a připomínky vedoucího diplomové práce. Po formální stránce jsem v práci shledal jen velmi drobné formální nedostatky. Navrhuji hodnocení A/95.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 18/20
Formální zpracování práce A 18/20
Využití literatury A 9/10
Navrhovaná známka
A
Body
95

Posudek oponenta

Polívka, Michal

Pan Bc. Daniel Kefer předkládá prakticky hotový produkt, který může být nasazen v prostředí velké instituce, na kterou je také zacílen. Práce pana Kefera splňuje zadání ve všech jeho částech. Text je správně strukturován a umožňuje dobrou orientaci. Po formální stránce práce vykazuje některé zanedbatelné nedostatky. Mimo jiné se jedná o kombinování anglické a české typografie (občasné používání anglických uvozovek) a nedodržení doporučení neumisťovat jednopísmenné předložky a spojky na konec řádku. Obsažená grafika je mnohdy nejednotná, některé obrázky jsou poměrně nízké kvality. Místy je pan Kefer slohově neobratný a věty jsou částečně nesmyslné - "dolování logů z textových logů" Celkově je práce provedena profesionálně a velmi kvalitně. Doporučuji pana Bc. Daniela Kefera hodnotit výborně (A/93b.)

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 20/20
Odborná úroveň práce A 48/50
Formální zpracování práce D 6/10
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 19/20
Navrhovaná známka
A
Body
93

Otázky

eVSKP id 21848