KUNERT, E. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Solař, Jan

Práce má výbornou odbornou úroveň a plnou aplikovatelnost navrhovaných opatření.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A Celkové hodnocení finanční situace je formulováno výborně. Jako zdařilé považuji i návrhy na opatření, včetně hodnocení vlivu finanční krize.
Přínos a praktické využití návrhu A Komplexní analytická část i návrhy nna opatření jsou plně využitelné managementem podniku.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Auto pracoval zcela samostatně a průběžně od začátku školního roku.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B Při zpracování teoretické části ,prokázal schopnost práce s literaturou i internetovými zdroji.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B Formální úprava i jazyková úroveň je velmi dobrá.
Splnění cíle a rozsahu zadání A Cíle práce byly beze zbytku splněny, předepsaný rozsah práce překročen.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Teoretická část vytváří komplexní metodický základ pro vlastní práci.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A Analýzy i celkové hodnocení jsou na výborné úrovni.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Kolbaba, Tomáš

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 18107