LOUPOVÁ, H. Podnikatelský záměr rozvoje firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Solař, Jan

Jedná se o vynikající práci, která odráží praxi autorky ve zkoumaném oboru, její velmi dobré teoretické znalosti aq schopnost tvůrčího přístupu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A Návrh strategie rozvoje firmy je rozpracován velmi erudovaně a doplněn nezbytnými analýzami.Oceňuji komplexnost analýzy vnějších a vnitřních faktorů i návrh přístupu ke zlepšení.
Přínos a praktické využití návrhu A Přínosem pro firmu není jen návrh na otevření nové prodejny, ale i komplexní analýza současného stavu firmy,která je provedena na vysoké odborné úrovni.Praktické využití práce je mimo diskuzi.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Autorka pracovala se zájmem, velmi iniciativně a samostatně a prokázala výborné znalosti získané studiem i praktickou orientaci v dané problematice.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A Práce se zadanými základními monografiemi byla velmi dobrá, ocenit je nutno i využití internetových zdrojů.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A Formální i jazyková úroveň práce je výborná.
Splnění cíle a rozsahu zadání A Cíle práce byly splněny. Rozsah překročil formální požadavky.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Úroveň zpracování teoretické části prokazuje výbornou orientaci v dané problematice a základních literárních zdrojích.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A Analytická část je zpracována komplexně. Oceňuji zejména úroveň analýz tržeb a SWOT analýzu.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Šulc, Miroslav

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 18104