ŠKRABAL, M. Řízení zapalování a vstřikování paliva ve spalovacích motorech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Hájek, Vítězslav

Student při řešení zadaného téma postupoval vcelku iniciativně a samostatně v rámci doporučení vedoucího práce. Průběžně plnil požadavky vyplývající ze zadání bakalářské práce jak z hlediska odborné úrovně, tak z hlediska časového. Pokud jde o vlastní spolupráci studenta s vedoucím, mohu ji hodnotit jako dobrou. Domnívám se, že bakalářská práce je zpracována odpovědně, a že může tvořit dobrý základ pro další pokračování prací . Bakalářskou práci doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání B 44/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 18/20
Formální zpracování práce B 17/20
Využití literatury B 8/10
Navrhovaná známka
B
Body
87

Posudek oponenta

Mikulčík, Aleš

Práce se věnuje spalovacím motorům. Je stručně popsán princip jednotlivých komponent zážehového motoru a to včetně systému řízení spalování. Autor mohl uvést alespoň základní princip fungování vznětového motoru, který patří také mezi spalovací motory. Na konci práce je proveden návrh cvičení do předmětu BAEB s názornou prezentací úlohy měření. Po formální stránce je práce zdařilá. Seznam literatury není uveden podle normy a některé obrázky mají poměrně špatnou kvalitu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání C 14/20
Odborná úroveň práce B 40/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse B 17/20
Formální zpracování práce C 7/10
Navrhovaná známka
C
Body
78

Otázky

eVSKP id 18181