LABSKÁ, T. Podnikatelský záměr v oblasti pohostinství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Šimberová, Iveta

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění cíle a rozsahu zadání B
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B Finanční analýza postrádá slovní vysvětlení!
Odborná úroveň navrhované části B
Přínos a praktické využití návrhu A
Iniciativa a samostatnost při zpracování A
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B Drobné formální chyby -str.39 (označení grafu malým písmem). Chybí označení zdroje u některých tabulek (např. str.35)
Navrhovaná známka
B

Otázky

Posudek oponenta

Šabatová, Marcela

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 15358