LABSKÁ, T. Podnikatelský záměr v oblasti pohostinství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění cíle a rozsahu zadání | B | ||
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | B | ||
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B | Finanční analýza postrádá slovní vysvětlení! | |
Odborná úroveň navrhované části | B | ||
Přínos a praktické využití návrhu | A | ||
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | ||
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | A | ||
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | Drobné formální chyby -str.39 (označení grafu malým písmem). Chybí označení zdroje u některých tabulek (např. str.35) |
eVSKP id 15358