ROSENBERG, M. Efektivní využití přenosového zařízení ve výuce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Škorpil, Vladislav

S prací studenta jsem byl v celku spokojen. Konzultoval, plnil požadavky vedoucího, pokud nebyly pro něj příliš složité a pokud nevyžadovaly nedstandardní zapojení. Předpokládal jsem pouze, že větší pozornost bude věnovat novému zařízení PCM 30U a analyzátorům a menší prostředí TIMS, což však nakonec dopadlo obráceně.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání B 42/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) B 17/20
Formální zpracování práce B 17/20
Využití literatury B 8/10
Navrhovaná známka
B
Body
84

Posudek oponenta

Polívka, Michal

Pan Martin Rosenberg ve své bakalářské práci připravil 3 laboratorní úlohy pro výuku předmětu "Přístupové a transportní sítě." Dále se rámcově zabývá vybaveností hardwarové verze výukového systému TIMS. Úlohy navržené v kapitolách 1-3 jsou použitelné ve výuce. Po formální stránce považuji za nevhodné podtrhávání v seznamu obrázků a rovněž všech odkazů (na obrázky, odkazy na www stránky atp.) Na mnoha místech mají obrázky nízké rozlišení, což v případě tisku laboratorních úloh lze považovat za nedostatek. Celkově však pan Martin Rosenberg splnil zadání a připravil kvalitní bakalářskou práci. Doporučuji hodnocení A/91b.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 18/20
Odborná úroveň práce A 45/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 20/20
Formální zpracování práce B 8/10
Navrhovaná známka
A
Body
91

Otázky

eVSKP id 21542