TŮMA, T. Studie průběhu zakázky firmou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Jurová, Marie

Návrh průběhu zakázky podnikem má orientovánu na zakázku spotřebního zboží, kdy bylo nutno pracovat s předpovědí poptávky. Z tohoto důvodu doporučuji rozšířit vlastní obhajobu o názor autora na trendy poptávky po spotřebním zboží pro návazné období z hlediska hospodářských cyklů v zemích Evropy.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části B Dobře pracoval se svými získanými znalostmi a jejich využití při zpracování návrhové části.
Přínos a praktické využití návrhu B Navrhl jak řízení materiálových, tak i informačních toků, které může být okamžitě zavedeno.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Pracoval samostatně, rychle řešil a odstraňoval vzniklé problémy.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B využil jak domácí, případně přeložené publikace, ale i publikace z anglosaského prostředí v originále.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B Grafická úprava i tabulky a grafy vhodným způsobem doplňují textovou část práce, i když tabulky nebylo nutné dělit do dvou stran.
Splnění cíle a rozsahu zadání B Cíle, hlavní i dílčí, naplnil v rámci návrhu řešení
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Vyhodnotit teoretické cíle z pohledu využití pro návrh řešení, což považuji za správné
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B Analýzu zaměřil i na hodnocení předcházejícího období z let 2007 - 2011 ve vztahu k trhům. Zaměřil se i na inovace finálního produktu, aby porovnal výchozí podmínky pro návrhovou část.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Varhaník, Luboš

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 54679