VESELÝ, L. Studie importní logistiky v distribuční organizaci pro výrobním podniky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Jurová, Marie

Práce vykazuje snahu navrhnout metodiku poskytování činností v oblasti fyzické distribuce pro dispečerské řízení z pohledu služeb zákazníkům. Při vlastní obhajobě bych doporučovala, aby diplomant rozvedl podmínky realizace v konkrétním podnikatelském subjektu se zaměřením na jakost služeb i práci při plánování zakázek.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části C Diplomant pracoval se snahou vytipovat přístupy pro různé druhy dopravy k dosažení splnění požadavků zákazníků z pohledu jakosti a času.
Přínos a praktické využití návrhu C Po zavedení a ověření návrhu bude řešení základem pro rozhodování dispečera při práci se zakázkami.
Iniciativa a samostatnost při zpracování C Pracoval se snahou detailní problémy konzultovat a rychle je řešit.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B Pracoval s významnými publikaci z oboru řešení a pro činnosti distribuce se zákony a vyhláškami.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B Tabulky i grafy vhodným způsobem rozšiřují textovou část předložené práce.
Splnění cíle a rozsahu zadání C Autor naplnil cíl hlavní se snahou naplnit i dílčí cíle, které byly z hlediska přínosů i podmínek realizace při zpracování podhodnoceny.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B popsal výstižně možné metody při fyzické distribuci, i když je pak pro řešení nevyužil plně.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) D Diplomant zůstal spíše u popisu současného stavu a dílčí oblasti nepodrobil kritické analýze.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Tesař, Rostislav

Navrhovaná známka
D

eVSKP id 54675