SMAHEL, P. Návrh a realizace mail-serveru s využitím MySQL [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Jelínek, Mojmír

Zadání bylo splněno, až na kratší popis srovnání s jinými operačnímy systémy. Během studia byl studen velmi aktivní a pravidelně docházel na konzultace. Po formální stránce je práce na poměrně dobré úrovni. Literatura byla rovněž velmi dobře využita.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 47/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Formální zpracování práce A 18/20
Využití literatury A 9/10
Navrhovaná známka
A
Body
94

Posudek oponenta

Lattenberg, Ivo

Bakalářská práce s počtem 65 stran je rozsahově nadprůměrná. Po formální stránce je v pořádku s velmi malým množstvím gramatických chyb a překlepů. V textu nebyly uvedeny některé odkazy na literaturu, která byla uvedena v seznamu použité literatury (např. [4], [10], [12], [13], [14], [17], [18]). Zadání bylo splněno částečně. Postrádám detailnější srovnání s jinými operačními systémy než jen jeden odstavec v závěru. Kladně hodnotím detailní popis nasazení a otestování navržené konfigurace mail-serveru. Student ukázal schopnost práce s literaturou - bylo citováno celkem 19 publikací, i když ne na všechny bylo odkázáno v textu. Práci doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání C 15/20
Odborná úroveň práce A 45/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 18/20
Formální zpracování práce A 9/10
Navrhovaná známka
B
Body
87

Otázky

eVSKP id 21614