HILL, T. GWT a jiné moderní webové frameworky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Pelka, Tomáš

Zadání bakalářské práce bylo zcela splněno. Student přistupoval k zadanému problému velmi profesionálně, svědomitě a samostatně. Pružně a aktivně reagoval na veškeré výtky a připomínky vedoucího práce. Samostatně postupoval také při návrhu webové aplikace, kterou dotáhl do funkčního stavu. V práci jsem shledal jen velmi drobné formální nedostatky. Navrhuji hodnocení A/97b.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Formální zpracování práce A 18/20
Využití literatury A 9/10
Navrhovaná známka
A
Body
97

Posudek oponenta

Lambertová, Petra

Bakalářská práce se zabývá moderními webovými frameworky. Práce má přehlednou strukturu. Nejdříve jsou vysvětleny základní pojmy, poté popsány JavaScript a PHP frameworky. Druhá polovina práce se zabývá samotným návrhem webové aplikace. Aplikace poskytuje mnoho funkcí umožňujících efektivní zadávání, odevzdávání a hodnocení projektů. Kladně hodnotím především zabezpečení aplikace pomocí hashování hesel a šifrování komunikace pomocí protokolu SSL. Z formálního hlediska je práce také na velmi dobré úrovni.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Formální zpracování práce A 9/10
Splnění požadavků zadání A 20/20
Odborná úroveň práce A 50/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 20/20
Navrhovaná známka
A
Body
99

Otázky

eVSKP id 21653