ARTÝSZKOVÁ, J. Pivovarství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2009.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | B | ||
Využití poznatků z literatury | B | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
Předložená bakalářská práce se zabývá zpracováním problematiky výroby piva se zaměřením na české podmínky a klasickou technologii Teoretická část shrnuje historii tohoto průmyslového odvětví, postup výroby piva a některé moderní metody při jeho výrobě. Experimentální část je zaměřena na sledování vybraných parametrů jak v průběhu vaření a kvašení piva, tak i při výstupmí kontrole při stáčení. Drobné připomínky bych měla jen ke členění práce (číslování podkapitol), odsazení odstavců a umístění tabulek a obrázků. Předložená bakalářaká práce se mi líbila a hodnotím ji velmi dobře / B.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | C | ||
Kvalita zpracování výsledků | B | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | B |
eVSKP id 16307