GRYŽBOŇ, J. Nízkopříkonové sledovací zařízení pro motocykly [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Kouřil, Jiří

Student pravidelně konzultoval se svým vedoucím jak dílčí části bakalářské práce, tak převážně technické řešení a realizaci práce. Student splnil všechny požadované úkoly kladené na teoretickou část práce, tak předvedl své schopnosti při realizaci zařízení, který představil ve stádiu plně funkčního prototypu. Pro uvedení takového zařízení do komerčního prostředí by bylo nutné, provést řadu dalších testů a nastavení, což však nebylo předmětem bakalářské práce. Na základě výše uvedeného hodnocení a celkovému přístupu studenta k vypracování bakalářské práce, ho hodnotím známkou A / 95 bodů.

Navrhovaná známka
A
Body
95

Posudek oponenta

Krajsa, Ondřej

Předložená bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací nízkopříkonového sledovacího zařízení. V teoretickém úvodu student rozebírá systém GPS a také GSM technologii. V dalších kapitolách se pak věnuje samotnému návrhu zařízení. Je diskutován výběr hlavních komponent zařízení, popis jednotlivých bloků a jejich funkce. Část věnovaná programování procesoru by mohla být obsáhlejší, zejména návrh vlastní řídící aplikace. Také v práci postrádám testování. Po formální stránce práce obsahuje překlepy a hovorové výrazy, kvalita obrázků by měla být lepší. Celkově práci hodnotím A/90, zejména díky vlastní realizaci.

Navrhovaná známka
A
Body
90

Otázky

eVSKP id 54790