BRUMMER, V. Účinné složky potravních doplňků a jejich vztah k léčbě civilizačních chorob [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2008.
Student ve své práci hodnotí účinné složky potravních doplňků a jejich vztah k léčbě civilizačních chorob. Práce má rešeršní charakter , Negativně hodnotím ne příliš aktivní přístup studenta během doby, která byla pro vypracování práce určena. Cíle zadání byly splněny, pozitivně hodnotím jak formální, tak i obsahovou stránku práce. Vzhledem k uvedeným skutečnostem doporučuji práci ke schválení a navrhuji velmi dobře/B.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | C | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | B |
Práce je po obsahové stránce zpracována velice hezky, student využíval aktuálních a převážně primárních literárních zdrojů. Připomínky mám vesměs formálního charakteru, a to: 1. citace literatury v textu by měly být seřazeny 2. zákon o potravinách je citován jako starší (neaktualizovaný) předpis 3. obrázek extraktu Ginkgo biloba (Obr. 11) - lepší by byl samotný extrakt, ne obal komerčního výrobku Celkově práci hodnotím stupněm A - výborně.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | B | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 2733