CIKLOVÁ, P. Využití marketingových nástrojů při prodeji vybraného produktu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Chalupský, Vladimír

Jde o velmi zdařilou práci, svou úrovní převyšující standard bakalářských prací. Autorka prokázala znalost odborné terminologie, různých teoretických přístupů – a dokázala je zdařile aplikovat v analytické a návrhové části své práce. Práce splňuje – jak po obsahové, tak formální stránce požadavky na tento druh prací kladené. Doporučuji ji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A Svou úrovní tato práce překračuje požadavky na bakalářskou práci, má už charakter diplomové práce. Autorka k práci přistoupila velmi svědomitě a iniciativně, odborná úroveň práce svědčí o velmi dobré úrovni jejích znalostí a o schopnosti aplikovat získané teoretické poznatky do projektu s výrazným praktickým potenciálem.
Přínos a praktické využití návrhu A Práce je z tohoto hlediska na velmi dobré úrovni – kloubí se zde jak vysoká teoretická odbornost, tak výrazné praktické zaměření. Práce tak může sloužit jako praktický návod na organizaci a způsob provádění marketingových činností dané firmy.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Autorka pracovala zcela samostatně, od samého začátku měla „jasný tah na branku“ – věděla, co bude řešit, jaký je cíl práce, jakými postupy ho lze dosáhnout a za touto jasnou představou důsledně šla.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A Bez připomínek
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B I po formální stránce jde o práci na velmi dobré úrovni, diskutabilní je zařazení výsledků primárního šetření až za analytickou část…
Splnění cíle a rozsahu zadání A Cíle práce považuji za splněné, rozsah odpovídá kvalitě provedených analýz a rozpracovanosti návrhů.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Velmi dobře zpracovaná část, s posouzením různých přístupů k marketingu a marketingového výzkumu.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A Analytické pasáže jsou zpracované na velmi dobré úrovni, autorka věnovala pozornost všem relevantním faktorům, které ovlivňují jak současné postavení firmy na trhu, tak možnost dosažení plánované pozice.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Petrová, Zuzana

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 49063