FIALA, J. Zařízení civilní ochrany pro zabezpečení dekontaminace osob [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Svoboda, Bohuslav

Bakalářská práce studenta Jiřího Fialy "Zařízení civilní ochrany (ZCO) pro zabezpečení dekontaminace osob" byla splněa podle zadání práce. Uvedené literární zdroje v bakalářské práci byly velmi dobře využity a správně citovány. Poznatky z literatury jsou obsahem teoretické části práce, kde je uveden popis současného stavu a vysloveny vlastní závěry pro řešení praktické části. Navrhované ZCO pro dekontaminaci osob je zcela využitelné pro potřeby praxe. Student se zúčastňoval pravidelně konzultací a v diskusi obhajoval své návrhy pro řešení dané problematiky. V praktické části velmi dobře využil osobní poznatky i doporučení pracovníků plaveckého stadionu. Celkový přístup k řešení zadaného úkolu byl výborný. V bakalářské práci se navyskytují závažné nedostatky. V jazykovém zpracování jsou drobné chyby. Jazykovou srozumitelnost lze hodnotit jako velmi dobdou. Některé formální chyby v textu zásadním způsobem neovlivňují její výborné hodnocení. Zahraniční literatura byla využita jen okrajově v důsledku speciálně zadaného úkolu. Velmi zdařile se student vypořádal s návrhem letáčku s praktickými informacemi pro obyvatelstvo pro případnou dekontaminaci osob. Celkově hadnotím předloženou bakalářskou práci známkou "výborně"/A.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Studium literatury a její zpracování B
Využití poznatků z literatury A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Závěry práce a jejich formulace A
Využívání konzultací při řešení práce A
Celkový přístup k řešení úkolů A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Doležel, Ludvík

Bakalářská práce studenta je zpracována na aktuální téma a v souladu se zadáním. Práce je logicky dobře uspořádána a lze ji využít v praxi.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Logické členění práce A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Využití literatury a její citace A
Úroveň jazykového zpracování B
Formální úroveň práce – celkový dojem A
Závěry práce a jejich formulace A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 28339