CHOCHOLA, O. Napájecí zdroj pro pulsní magnetronové naprašování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Boušek, Jaroslav

Pan Ondřej Chochola v počáteční fázi práce na konzultace docházel nepravidelně a neplnil dohodnuté termíny. Před dokončováním práce se komunikace výrazně zlepšila a díky značnému úsilí se práci podařilo zdárně dokončit. V doporučené literatuře orientoval dobře. Navržený spínač byl vyzkoušen na modelu simulujícím zapálení výboje v elektrodovém systému magnetronu a lze předpokládat jeho správnou funkci. Zadání práce bylo splněno. Formální úroveň předložené práce je dobrá a vývoj celého zařízení včetně náhradního obvodu elektrodového systému magnetronu je celkem dobře zdokumentován. Vyskytuje se zde jen několik nepřesností a neobratných formulací.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50 Zadání práce bylo splněno
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) E 11/20 V počáteční fázi práce na konzultace docházel nepravidelně. Před dokončováním práce se komunikace výrazně zlepšila .
Formální zpracování práce B 17/20 Formální úroveň předložené práce je dobrá. Vyskytuje se zde jen několik nepřesností a neobratných formulací.
Využití literatury C 7/10 V v doporučené literatuře orientoval poměrně dobře.
Navrhovaná známka
B
Body
85

Posudek oponenta

Havlíček, Tomáš

Zadání práce bylo splněno v celém rozsahu zadání. Odborná úroveň odpovídá znalostem získaným v daném oboru bakalářského studijního programu. Je patrné, že řešitel dané problematice rozumí a dobře se v ní orientuje. Výsledky práce jsou prezentovány jasně a srozumitelně. V práci se objevuje řada formálních chyb, špatně zapsaných jednotek veličin (str. 12, atd.), neoznačené vzorce (str. 19), či některých velmi nekvalitních rastrových obrázků (např. obr. 10). Bakalářská práce je psána na dobré úrovni s podrobným popisem řešené problematiky. V závěrečném hodnocení doporučuji bakalářskou práci k obhajobě a navrhuji hodnocení stupněm B.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň práce A 48/50 Odborná úroveň odpovídá znalostem získaným v daném oboru bakalářského studijního programu. Je patrné, že řešitel dané problematice rozumí a dobře se v ní orientuje.
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 18/20 Výsledky práce jsou prezentovány jasně a srozumitelně.
Formální zpracování práce E 5/10 V práci se objevuje řada formálních chyb, špatně zapsaných jednotek veličin či některých velmi nekvalitních rastrových obrázků.
Splnění požadavků zadání A 18/20 Zadání práce bylo splněno v celém rozsahu.
Navrhovaná známka
B
Body
89

Otázky

eVSKP id 15698