MIŠINGER, L. Navigační systémy ve vozidlech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Hájek, Vítězslav

Jedná se o zajímavé a v současné době dosti diskutované téma. Student zpracoval práci jako studii a lze ji hodnotit velmidobře až výborně. Využíval konzultací s vedoucím práce , odborné literatury a dalších poznatků. Pracoval s velmi dobrou mírou samostatnosti a iniciativy. Zadání lze považovat za splněné. Práci doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka
A
Body
92

Posudek oponenta

Janda, Marcel

Student ve své práci shrnul možnosti a použití moderních navigačních systémů ve vozidlech. Vypracoval přehled o systémech navigace, které se využívají v dnešní době. Dále navrhl možnosti použití těchto systémů ve výuce v rámci předmětu BAEB. Tato část je velmi stručně pojata a problematikou využití se zaobírá velmi rámcově. Návrh využití simulačního SW v tomto bodu je velice obecný a není z něj přesně jasné, jakým způsobem by mělo laboratorní cvičení probíhat. Po formální stránce je práce dobře zpracována. Student splnil všechny body zadání a práci doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka
C
Body
79

Otázky

eVSKP id 13328