NOVÁČKOVÁ, J. Standardizace a harmonizace znaleckých postupů při analýze vad a poruch novostaveb bytových jednotek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Brožovský, Jiří

Jendoznačným přínosem disertační práce je metodický postup pro posuzování vad a poruch bytových jednotek v novostavbách. Jeho praktická aplikovatelnost je doložena v pířlohách práce. Disertant splnil své studijní povinnosti v rámci doktorandského studia, předložená práce splňuje požadavky příslušných předpisů, a proto doporučuji, aby práce Ing. Jany Nováčkové byla přijata k obhajobě a po úspěšném obhájení jí byla udělena hodnost Ph.D. - Philosophie Doctor.

Navrhovaná známka

Posudek oponenta

Hobst, Leonard

Téma práce je velmi aktuální, původnost práce, použité postupy i formální úprava jsou nadprůměrné, práce je psána jasně a srozumitelně. Svým rozsahem a zpracováním splňuje požadavky, kladené na disertační práici. Disertační práci doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka

Mikš, Lubomír

Téma práce je velmi aktuální, práce splnila stanovené cíle, původnost, vhodnost použitých postupů i formální úprava práce jsou nadprůměrné. Disertační práce metodicky správně řeší velmi aktuální problém vědního oboru, podává souhrnný přehled důležitých vstupních informací pro analýzu vad bytových staveb, má logickou stavbu a velmi dobrou jazykovou úroveň. Obsahuje původní výsledky, které byly dílče publikovány. Práci doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka

eVSKP id 28632