MIKŠÍK, O. Rychlé vyhledávaní obrazových vlastností pro současnou lokalizaci a mapovaní [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Mikolajczyk,, Krystian

Bakallářská práce z oblasti počítačového vidění byla zadána zahraniční univerzitou po konzultaci s námi. Práce byla vedena panem Krystianem Mikolajczykem z Univerzity of Surrey, Anglie, jjehož posudek je přiložen. Já jsem fungoval pouze jako konzultant. Popisovaná práce byla skutečně realizována a výsledky mi byly důkladně prezentovány. Práci považuji za jednoznačně nadstandardní a vysoce kvalitní a prokazuje studentovy výborné schopnosti činnosti na zadaném úkolu. Proto ji doporučuji ji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 49/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Formální zpracování práce A 20/20
Využití literatury A 10/10
Navrhovaná známka
A
Body
99

Posudek oponenta

Richter, Miloslav

Zadání práce je velmi náročné po stránce odborné i časové. K jeho splnění bylo potřeba nastudovat velké množství informací, které bylo nutné správně propojit a použít. Zadání bylo plně splněno na vysoké úrovni. Práce je po formální i obsahové stránce velice kvalitně zpracována, je sestavena v logickém sledu. Na práci nejvíce oceňuji závěrečnou část věnovanou experimentálním výsledkům a jejich rozboru. Přiložená práce svědčí o bakalářských schopnostech bakaláře.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 19/20
Odborná úroveň práce A 50/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 19/20
Formální zpracování práce A 10/10
Navrhovaná známka
A
Body
98

eVSKP id 30847