WALSBERGER, L. Návrh a konstrukce stroje pro potravinářskou výrobu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Pavlík, Jan

Jedná se o poměrně dobře zpracovanou práci z hlediska obsahu, logického uspořádaní a grafické úpravy. Práce je poměrně komplexně pojata a zasahuje do mnoha oborů. Nedostatkem je pak někdy až přespřílišná komplikovanost některých řešení.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání C
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod C
Vlastní přínos a originalita B
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry C
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii C
Logické uspořádání práce a formální náležitosti B
Grafická, stylistická úprava a pravopis C
Práce s literaturou včetně citací C
Samostatnost studenta při zpracování tématu C
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Opl, Miroslav

V práci jsou podrobně popsány všechny konstrukční uzly navrhovaného zařízení. Velká část je věnována návrhu pohonů, a to včetně nezbytných výpočtů. Chybí zde však návrh řízení stroje - PLC. Není zde uvedena cenová kalkulace, hodnotící ekonomickou situaci stroje v porovnání s konkurencí. V samotné práci také není zobrazen 3D model výsledné koncepce zařízení.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání B
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod C
Vlastní přínos a originalita C
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry D
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii B
Logické uspořádání práce a formální náležitosti B
Grafická, stylistická úprava a pravopis D
Práce s literaturou včetně citací A
Navrhovaná známka
D

Otázky

eVSKP id 29325