ŠUŇAL, M. Nabíječka výkonových akumulátorů Li-Ion v elektromobilu s palivovými články [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Hejkrlík, Jan

Na základě semestrálního projektu v rámci bakalářské práce se student zabýval návrhem a stavbou výkonové a řídicí části nabíječe článků Li-Ion. Svým aktivním přístupem student splnil zadání bezezbytku. Provedení práce - stylistická i grafická forma je na vysoké úrovni, stejně tak i provedení samotného nabíječe. Doporučuji práci k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Formální zpracování práce A 20/20
Využití literatury A 10/10
Navrhovaná známka
A
Body
100

Posudek oponenta

Červinka, Dalibor

Práce popisuje návrh a realizaci spínaného zdroje pro nabíjení baterií malého elektromobilu. Práce je velmi stručná, správně je vynechán (u podobných prací běžný) zdlouhavý úvod do teorie spínaných zdrojů. V práci nic nepřebývá, veškeré formulace jsou krátké a zcela přesné. Veškeré funkční celky jsou však propočítány, navrženy a popsány zcela vyčerpávajícím způsobem. Pečlivost zpracování a i rozsah prací na podobné realizaci rozhodně převyšuje běžný standard u bakalářské, mnohdy však i u diplomové práce. Formální nedostatky: str. 48: "To zabezpečí tranzistor T1." patrně tam mělo být T3.. Grafická i stylistická úroveň práce je velmi dobrá.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 19/20
Odborná úroveň práce A 49/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 19/20
Formální zpracování práce A 10/10
Navrhovaná známka
A
Body
97

Otázky

eVSKP id 13217