BUCHTA, M. Efektivní využití telekomunikačního výukového prostředí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Škorpil, Vladislav

Student Buchta se seznamil se softwarovou i hardwarovou verzí telekomunikačního výukového prostředí TIMS od firmy Emona Instruments, ne zcela prukazne vsak obe verze popsal, coz vsak nelze v podsate povazovat za chybu, nebot obe verze byly popsany jiz drive. Navrhl a připravil 3 úlohy pro použití ve výuce. Zpracoval veškerou dokumentaci pro laboratorní úlohy vcetne vzorovych protokolu. Za ne zcela dostatecne lze povazovat porovnani možnosti softwarové a hardwarové verze, ktere v podstate chybi. Student Buchta chodil na konzultace pouze kdyz to bylo ucelne, jinak pracoval velmi samostatne. Pochopil hlavni zamer prace, tj. pripravit ulohy tak, aby studenti v laboratorich byli vedeni k pochopeni podstaty a aby se uloha nezvrhla v pouhe propojovani vodicu podle jakesi kucharky. Jistou vyhradu bych mel ke vzorovym protokolum, kde naopak presne propojeni karet by bylo na miste. Prace odpovida predpokladum kladenym na bakalarskou praci a doporucuji ji k obhajobe.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 48/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 19/20
Formální zpracování práce A 18/20
Využití literatury A 9/10
Navrhovaná známka
A
Body
94

Posudek oponenta

Polívka, Michal

Pan Marek Buchta ve své bakalářské práci zpracoval tři laboratorní úlohy využitelné pro výuku předmětu "Přístupové a transportní sítě." Protože jsem na výuce laboratorních cvičení zmíněného předmětu participoval, mohu prohlásit, že práce pana Buchty je pro výuku užitečná. Všechny tři úlohy jsou zpracovány kvalitně a lze je bez větších úprav ve výuce použít. Zadání bakalářské práce pan buchta splnil. V kvalitě zpracování - typografii, grafickém designu, stylistice a pravopisu jsem, až na drobné nepřesnosti, nenarazil na zásadní nedostatky. Doporučuji pouze sjednotit popisy obrázků na jednotném jazyku. Celkově hodnotím práci pana Buchty jako užitečnou a zdařilou. Navrhuji hodnocení 91/A

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání B 17/20
Odborná úroveň práce A 47/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 18/20
Formální zpracování práce A 9/10
Navrhovaná známka
A
Body
91

Otázky

eVSKP id 14152