HAVRÁNEK, P. Návrh technologie výroby strojní součásti s návrhem vrtacího přípravku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.

Posudky

Posudek vedoucího

Chladil, Josef

Práce byla zpracována v rozsahu odpovídajícímu zadání. Značná část práce byla věnována náročné konstrukci přípravku. Student pracoval samostatně a iniciativně. Práci doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Kalivoda, Milan

Autorův úmysl využít pro velkosériovou výrobu dané součásti vhodné pomůcky je předložen víceméně v teoretické rovině, jde zde zejména o softwarové zpracování dat za použití standardního 3D programu. Technologická stránka věci je přiblížena uvedením použitelného strojového a nástrojového zařízení či vybavení, což odpovídá svému účelu. Hlavní položkou v tomto směru je návrh vrtacího přípravku, což je již naznačeno i v předcházejících kapitolách. Teoretický návrh je doplněn potřebnými výrobními procesy, víceméně jen v popisné podobě, pro účel bakalářské práce mohly být zestručněny, tj. převedeny do tabulkové podoby. Co se týče typografického formátu, vyskytují se gramatické nepřesnosti.

Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 113240