KAVICKÝ, M. Optický vlnový multiplex [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Filka, Miloslav

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Formální zpracování práce A 19/20
Využití literatury A 10/10
Navrhovaná známka
A
Body
99

Posudek oponenta

Křepelka, Václav

Členění práce a její závěr mají dobrou úroveň. Z hlediska její odborné úrovně předložená BP představuje slušný výsledek. Dobrý pocit z této práce snižuje poněkud slabší formální zpracování práce, která nebyla podrobena korektuře. Předloženou BP navrhuji klasifikovat velmi dobře - B

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 20/20 Kandidát ve své práci splnil zadání BP v plném rozsahu.
Odborná úroveň práce B 44/50 Předložená BP je na dobré odborné úrovni. Je napsána úsporným způsobem, rozsah 40 číslovaných odpovídá právě požadavkům na BP. Práce je logicky uspořádána a vhodně doplněna potřebnými obrázky. Kandidát použil vhodné literatury a sporadicky používá v práci odkazy. Představil svoji dobrou orientaci v problematice. Ve velice stručném seznamu zkratek jsem postrádal jejich český překlad.
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 18/20 Vlastním přínosem kandidáta je v souladu se zadáním návrh laboratorní práce pro měření na WDM, což je představeno vyčerpávajícím způsobem v příloze na posledních 5 stranách BP. Předtím jsou v závěru uvedeny výsledky některých měření a následně jsou podrobeny kvalifikované diskuzi
Formální zpracování práce C 7/10 Formální zpracování práce není srovnatelné s jejím obsahem. Diplomant zjevně nepodrobil práci korektuře a propustil množství překlepů, prakticky nejméně jeden na každé stránce textu, včetně chyb v mezerách. Nevyvaroval se chyb ani v samotných obrázcích, jako např. 1.2.1. a hlavně 4.3. Ve výtisku mnou oponovaném jsou vyznačeny, takže je nebudu vyčíslovat. Dopouští se rovněž chyb ve shodě přísudku s podmětem (uskutečnili) na str. 5.
Navrhovaná známka
B
Body
89

Otázky

eVSKP id 14103