KRATOCHVÍLA, M. Korekce barev 3D scanneru a 3D tiskárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.

Posudky

Posudek vedoucího

Říha, Kamil

Student přistoupil k zadanému úkolu velmi zodpovědně, pracoval samostatně a systematicky splnil zadání. Menší slabinou práce je textová část, ve které kvantita převažuje nad kvalitou. Množství shromážděných a vytvořených materiálů je však značné a popsaný postup bude dále využíván při barevném tisku na pracovišti UTKO. Celkově navrhuji hodnotit studentovy výstupy 80 body, tedy jako velmi dobrou.

Navrhovaná známka
B
Body
80

Posudek oponenta

Dorazil, Jan

Student splnil zadání práce a úspěšně navrhl a otestoval metodu pro kalibraci 3D tiskového řetezce. Textová část práce, která se skládá ze 111 stran, však není jasně strukturována a text samotný obsahuje množství překlepů. Některé věty jsou nesrozumitelné, jako např.: "Navržené postupy upravily barvový odstín, který zpřesnil barvy blíže k nasnímaným". Pro vyhodnocení navržených metod student prezentuje tabulky, jakákoliv objektivní diskuze výsledků však v práci chybí.

Navrhovaná známka
C
Body
75

Otázky

eVSKP id 115085