KIAC, M. Využití moderních metod zpracování obrazu při kontrole laboratorních procesů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.

Posudky

Posudek vedoucího

Krajsa, Ondřej

Cílem práce studenta bylo navrhnout a realizovat aplikaci pro kontrolu pipetovacích procesů na základě snímků z kamery mobilního telefonu/tabletu s OS Android. Realizovaná aplikace je na velmi vysoké úrovni, jak po stránce uživatelské, tak výsledky optické kontroly pipetovacího procesu. Po formální stránce je práce také na velmi vysoké úrovni. Celkově práci hodnotím jako výbornou, 100b.

Navrhovaná známka
A
Body
100

Posudek oponenta

Říha, Kamil

Předložená práce popisuje velmi zajímavé technické řešení, které kombinuje několik algoritmů počítačového vidění ve funkční aplikaci. Dané řešení využívá vhodné metody, je detailně propracované a kvalitně zdokumentované. Práci tak jako celku není nutné nic závažného vytýkat, naopak je možné vyzdvihnout její komplexnost a výslednou funkčnost. Drobným nedostatkem jsou řídce se vyskytující překlepy a místy technicky neúplně korektní formulace. Celkově je však možné konstatovat, že množství i kvalita odvedené práce odpovídá výbornému hodnocení.

Navrhovaná známka
A
Body
97

Otázky

eVSKP id 118160