VÍTÁMVÁS, L. Procesní řízení zakázky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.

Posudky

Posudek vedoucího

Jurová, Marie

Práce byla zpracována na základě získaných znalostí v průběhu tříletého bakalářského studia. Řešení bylo rozšířeno o dovednosti, které byly získány v podnikatelské subjektu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Hlavní cíl byl doplněn i dílčími cíli, což jsou kroky jak postupovat při zpracování. Navržené cíle byly splněny.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C Zvolený postup vykazuje dobré znalosti ze strategického řízení podniku, což představuje zájem studenta o rozvoj podnikání. Metody byly použity jak v analytické části, tak i v návrhu řešení.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C Je dobře sestavena analytická část práce, výstižné závěry, které byly použity pro základnu budoucího rozvoje podnikání a návazně práci s dodavateli vybraných trhacích činností. .
Praktická využitelnost výsledků B Předložené kroky řešení vedou k rozhodování majitelů firmy o strategii rozvoje v obalsti dodavatelsko odběratelských vztahů i poskytnutí lepších služeb zákazníkům.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Grafická i formální úroveň prácce splňuje požadavky kladené univerzitou na závěrečné práce bakalářského stupně vysokoškolského studia.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Práce je zpracována jak s knižními zdroji, tak i internetovými a podnikovými. Práce je zpracována na základě znalostí o ochraně duševního vlastnictví i citačního zákona.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Tesař, Rostislav

Cílem BP je řešit optimalizaci průběhu zakázky firmou, podnikající v oblasti těžby nerostů v lomu. Po nezbytném teoretickém výkladu je daná problematika kriticky analyzována a navrženy 3 oblasti na zlepšení. Jejich ekonomický přínos , na př. u druhého zlepšení " navýšení pracovní síly" je problematický ( viz náklady na prac. sílu cca 0,5 mil. Kč). Cíl BP byl splněn.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 116030