NGUYEN, T. Tvorba portfolia investičního fondu kolektiního investování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.

Posudky

Posudek vedoucího

Rejnuš, Oldřich

Globální cíl i parciální cíle jsou dobře vymezeny, metodologie odpovídá požadavkům. Struktura práce je logická a přehledná. Teoretická část je obsahově v pořádku a váže na následující kapitoly praktické části.Ty představují plnění jednotlivých parciálních cílů. Postup řešení považuji za logický, odpovídající statutu fondu, jakož i předem definovaným požadavkům. Kladně rovněž hodnotím závěrem provedenou verifikaci dosažených výsledků. Použitá literatura a informační zdroje jsou v pořádku, stejně jako formální stránka práce. Veškeré stanovené cíle považuji za splněné, s investičním návrhem souhlasím. Navíc konstatuji zodpovědný přístup autorky po celou dobu tvorby bakalářské práce. Práci doporučuji k obhajobě. Otázka: 1) Jak hodnotíte Váš investiční návrh s ohledem na očekávaný vznik globální krize?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků B
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji, včetně citací A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Brauner, Roman

Bakalářská práce je zpracována na návrh portfolia investičního fondu kolektivního investování, což v současné době považuji za aktuální a zajímavé téma s určitým potenciálem ovšem k tomu i adekvátním rizikem. Práce je dobře vymezena, má logickou strukturu. Teoretická část je vhodně zpracována a její obsah se váže na praktickou část, kterou hodnotím jako zdařilou. Práce je funkčně vybavena daty, obrázky, grafy a tabulkami. Všechny stanovené cíle práce považuji za splněné, se závěry autora souhlasím, proto práci hodnotím kladně a doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 116128