BOUKALÍKOVÁ, I. Analýza systému hodnocení a odměňování pracovníků a návrh změn ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Kruntorádová, Markéta

U obhajoby navrhuji zodpovězení následující otázky: V práci neuvádíte harmonogram realizace navrhovaných změn. Jak dlouho se domníváte, že bude trvat příprava a zavedení Vámi navrhovaných změn v hodnocení a odměňování pracovníků? Ve kterém období by bylo nejvhodnější s těmito činnostmi začít?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části B Navrhovaná řešení jsou standardní, nepřináší nové poznatky či převratná řešení. Kladně hodnotím propracovanost návrhu do konkrétní podoby.
Přínos a praktické využití návrhu C Přínosy navrhovaných řešení bohužel nejsou sledovány z hlediska daňové optimalizace nákladů.
Iniciativa a samostatnost při zpracování B Studentka pravidelně docházela na konzultace, sama prokázala iniciatiuvu a zájem. Dále prokázala i samostatnost při zpracování s částečnou pomocí vedoucí práce.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň C
Splnění cíle a rozsahu zadání A
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) C Analytická část práce je zpracována standartními metodami průzkumu sekundárních dat a dále dotazníkovým šetřením, které je vyhodnoceno základními statistickými metodami četnosti.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Netík, Tomáš

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 36471