STANĚK, M. Návrh řízení procesů při implementaci norem HACCP [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Videcká, Zdeňka

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A V návrhové části je uvedena metodika nezbytná pro implementaci standardu HACCP - zjištění kritických procesů. Řešení vychází z metodiky QFD a respektuje dva základní cíle - kvalitu produktu a zisk. Navržená metodika je poté aplikována na konkrétní výrobu.
Přínos a praktické využití návrhu D Velkým přínosem návrhové části je systematické zjištění kritických procesů. Určitým nedostatkem pro realizaci ve firmě se jeví nedostatečné zhodnocení nákladů na realizaci a vyčíslení přínosů, které je zpracováno částečně v návrhové části při aplikaci metodiky na produkt výroby mléka.
Iniciativa a samostatnost při zpracování B
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 C
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B
Splnění cíle a rozsahu zadání A
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Navrhovaná známka
B

Otázky

Posudek oponenta

Vondálová, Anna

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 28298