BOSZORÁD, M. Segmentace obrazových dat pomocí grafových neuronových sítí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.

Posudky

Posudek vedoucího

Myška, Vojtěch

Diplomová práce je zaměřena na segmentaci obrazových dat pomocí grafových neuronových sítí. Student k řešení práce přistupoval poctivě, pracoval zcela samostatně a přicházel s novými napády na vylepšení a řešení vzniklých problémů. Teoretická část je dobře členěna. Student se zde věnuje problematice grafových neuronových sítí a některým přístupům segmentace obrazových dat. Praktická část práce poskytuje zajímavé výsledky. Její funkčnost lze ověřit pomocí přiložených souborů. Zadání práce bylo splněno. Z uvedených důvodů navrhuji hodnotit diplomovou práci známkou A/98b.

Navrhovaná známka
A
Body
98

Posudek oponenta

Kolařík, Martin

Zadání práce bylo splněno. Teoretická část práce zabývající se grafovými sítěmi by měla být obsáhlejší. Chybí srovnání všech dosažených výsledků v praktické části pomocí metrik zmíněných v podkapitole 3.4.1. Práce je zpracována dobře po prezentační i formální stránce včetně citací. Výstupem práce je vědecky zajímavá implementace obrazové segmentace pomocí grafových sítí. Hodnotím B - 88 bodů.

Navrhovaná známka
B
Body
88

Otázky

eVSKP id 126009