HŘEŠIL, T. Nové směry v pouzdření [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Szendiuch, Ivan

Souhrně lze říci, že zadání bylo splněno, problém je poměrně velký obsah celé práce s ohledem na stanovení hloubky zpracování dané problematiky. Aktivita studenta byla velmi dobrá, bylo-li třeba dokázal si zorganizovat čas, který byl nezbytný pro postupné proniknutí a zpracování, překážkou byly jazykové dispozice. Formální i věcná stránka práce je na slušné úrovni a odpovídá osobnímu pojetí studenta, nedostatky nejsou výrazně patrné. Práce s literaturou byla v rámci možností a jsou zde určité rezervy. K dispozici je mnohem více souvisejících materiálů k této problematice, výhradně však v anglickém jazyce.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 19/20
Splnění zadání B 40/50
Formální zpracování práce C 15/20
Využití literatury D 6/10
Navrhovaná známka
B
Body
80

Posudek oponenta

Jankovský, Jaroslav

Předložená práce splňuje požadavky zadání. Bakalářská práce je výhradně kompilačního charakteru. U takové práce bych předpokládal že student zpracuje více literatury než 11 pramenů, z toho jen 2 anglické, přičemž většina literatury o daném problému je v angličtině. Zpracované prameny jsou především učebnice nebo encyklopedie autorů Szendiucha, Starého a Soutora, tedy nelze očekávat objevný charakter uvedených informací. Práce po grafické stránce vyhovuje, nemám připomínky. Výběr a využití studijních pramenů však neodpovídá charakteru práce. Navíc je v pramenu /8/ uveden autor „Tůrek“ místo „Žůrek“. Za realizační výstup práce lze považovat kapitolu „Návrhová pravidla“ . Práce nepřináší nové poznatky. Je zaměřena kompilačně a zpracovává především fakta z učebnic. Některé části práce je možno publikovat, nebo využít při výuce jako doplnění informací o pouzdření.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání B 16/20
Odborná úroveň práce C 35/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse D 12/20
Formální zpracování práce C 7/10
Navrhovaná známka
C
Body
70

Otázky

eVSKP id 40891