KONEČNÁ, L. Návrh komunikačního mixu vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.

Posudky

Posudek vedoucího

Milichovský, František

Z celkového hlediska lze považovat diplomovou práci za lepší standard, nabízející dobré možnosti pro rozvoj zvoleného podniku. Otázky: 1) Jaké jsou souhrnné přínosy k uvedeným návrhům? Lze je vyčíslit ve finančních jednotkách? 2) Jak lze očekávat dopady COVID-19 na úroveň poskytovaných služeb pneuservisu?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Diplomová práce naplňuje stanovený cíl na velmi dobré úrovni.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Zvolený postup a struktura diplomové práce odpovídá zadanému tématu. Drobné výtky mám k naplňování stanovených teoretických rámců v provedené analytické části.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C Diplomantka zpracovala analytickou část na standardní úrovni. Při provádění jednotlivých oblastí generovala drobné chyby, které celou práci posouvají z hlediska obsahu na standardní úroveň.
Praktická využitelnost výsledků B Bez ohledu na výtky lze diplomovou práci považovat za vhodný podklad pro rozvoj zvoleného pneuservisu v rámci jeho prostředí.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Jazyková úroveň diplomové práce je na dobré úrovni. Po celkové formální stránce odpovídá diplomová práce požadované úrovni. V případě používané terminologie dochází ze strany diplomantky k záměně základních ekonomických pojmů.
Práce s informačními zdroji, včetně citací C Diplomová práce využívá obvyklé zdroje, které referují o tématu marketingu a zvoleném odvětví. Citovanost těchto zdrojů je pak na dobré úrovni. V případě citací v analytické části je dosahováno nízké úrovně.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Dobešová, Marie

Autorce se podařilo diplomovou práci zpracovat na velmi kvalitní úrovni, jak po formální, tak i obsahové stránce. Chválím vhodně zvolenou a řádně ocitovanou odbornou literaturu v teoretická části. Velmi oceňuji nápad autorky použít v analytické části dotazníkové šetření. V práci se také velmi pozitivně odráží znalost samotného praktického chodu společnosti, která tak přispěla ke splnění hlavního cíle diplomové práce. Text diplomové práce je dostatečně obohacen tabulkami, obrázky a grafy, které jsou náležitě označeny. Jednotlivé analýzy a navržená opatření jsou pečlivě sestaveny. Celkový dojem z diplomové práce je hodnocen za velmi zdařilý a práce je tak doporučena k obhajobě

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 127028