RAKHMANINA, E. Podnikatelský záměr - založení kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | C |
Diplomová práce je zpracována na vysoké úrovni. Autorka prokázala schopnost samostatné práce, přinesla komplexní náhled na zvolenou problematiku a využila všechny analytické možnosti k prozkoumání podmínek pro založení firmy ve velmi frekventovaném podnikatelském sektoru. Oceňuji dobrou provázanost teoretické a praktické části, přehledné zpracování a logické řazení jednotlivých kapitol. Je zde zřejmý autorčin zájem o dané téma a pečlivý přístup k jejímu zpracování, celá práce je od počátku směřována k praktickému využití jejích závěrů. Na základě kvalitně provedených analýz, detailních výpočtů a strategických doporučení je tuto práci možno za určitých okolností a při zvážení všech definovaných rizik využít v praktickém životě jako relevantní podklad pro založení a vedení podniku. Práci doporučuji k obhajobě a hodnotím stupněm A „výborně“.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | A |
eVSKP id 127211