ŠREKOVÁ, V. Systém odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti a návrh změn na jeho zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.

Posudky

Posudek vedoucího

Kruntorádová, Markéta

Zaměřením jde o závěrečnou práci na běžné téma. Autorka využívá při jeho zpracování obecně známých metod a postupů. Při jeho řešení prokázala teoretické i praktické znalosti a schopnost pracovat s odbornou literaturou. Práce je logicky uspořádaná, přehledná a srozumitelná. Výsledky je možné využít v dané společnosti. Závěrečná práce je zpracovaná standardním způsobem. Drobné nedostatky ve formálních náležitostech a postupu řešení neovlivňují výsledky práce.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod D Závěrečná práce neobsahuje analýzu některých vnitřních a vnějších vlivů na systém odměňování dané společnosti, které jsou definovány v teoretické části např. výsledky práce a chování při práci či ekonomická a sociální politika vlády.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Závěrečná práce obsahuje drobný nedostatek ve formálních náležitostech a to ve špatné aplikaci číslování kapitol práce.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Konečný, Štěpán

Otázka k obhajobě bakalářské práce: Na str. 46 na obr. č. 4 uvádíte, že 28 % zakázek pochází a automobilového a dopravního průmyslu, přičemž lze očekávat významný úbytek zakázek z této oblasti. Na které ze zaměstnaneckých výhod, které navrhujete v kap. 4.3 na str. 71, by to mohlo mít vliv?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji C
Navrhovaná známka
B

eVSKP id 127750