KABELÁČ, M. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.

Posudky

Posudek vedoucího

Hanušová, Helena

Teoretická východiska jsou vypracována na potřebné úrovni. Autor svědomitě zpracoval analýzu truhu a provedl dotazníkové šetření, jež bylo vyhodnoceno , provedl další analýzy a z těchto poznatků dle požadavků odb.literatury sestavil podnikatelský plán, který lze okamžitě realizovat. Součástí práce je i řada kvalitně a podrobně vypracovaných příloh 1 - 6 (od závazné přihlášky potřebných potvrzení až k praktickým informacím pro uchazeče) Na základě předkládané diplomové práce lze příměstský tábor realizovat . Práci doporučuji k obhajobě Při obhajobě doporučuji zodpovědět následující otázku: 1. Jak byste řešil "problémové klienty" - (otevřené konflikty ze strany rodičů)

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Cíl práce byl splněn.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Autor analytickou i návrhovou část zpracoval dle odbornou literaturou doporučovaným postupem.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A Autor postupoval systematicky od marketingového výzkumu k analýze trhu, a tyto poznatky spolu s dalšími analýzami (SLEPTE. PORTER, SWOT) použil k sestavení podnikatelského plánu .
Praktická využitelnost výsledků A Autor vypracoval podnikatelský plán v rozsahu požadovaném odbornou literaturou a se všemi jeho náležitostmi. Tento plán je proto bezprostředně realizovatelný.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Teoretická východiska jsou zpracována dobře. Kvalitní dotazníkové šetření provedené na základě velmi vhodně navrženého a dobře vyhodnoceného dotazníku je relevatním zdrojem pro realizaci podnikatelského záměru a plánu.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Skalník, Jaromír

Diplomová práce svým rozsahem splnila stanovené cíle, proto ji mohu doporučit k obhajobě. V teoretické části byly podrobně popsány skutečnosti, které jsou následně využity v analytické části této práce. Struktura práce je logická a navazující, přičemž v nejdůležitější části diplomové práce je využito dostatečné množství potřebných analýz, výpočtů a z nich vycházejících závěrů. Dle mého názoru může být tento podnikatelský záměr v praxi úspěšný.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 134893