CHOVANEČEK, P. Návrh a implementace informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Z čeho se skládají náklady na implemnetaci a jak byly kalkulovány (str. 74)? Z jakého důvodu byla zvolena implementace systému vytvořeného na míru?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Student nastudoval problematiku návrhu a vývoje informačních systémů, správně zanalyzoval požadavky na informační systém pro restauraci "Restaurace & Pub Les". Student postupoval formou iterativního návrhu systému. Jednotlivé verze prototypu byly průběžně konzultovány s majiteli restaurace. Díky průběžným konzultacím vznikl velmi kvalitní návrh systému s moderním designem. Aktuální verze systému je možné bez problému využít na hlavním webu společnosti. Dle studenta bude v průběhu letních prázdnin dokončena i finální verze backendové části tohoto systému, která bude sloužit pro zaměstnance. Bakalářská práce je velmi kvalitně zpracována, proto ji také hodnotím stupněm A - výborně a doporučuji ji k obhajobě.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | A | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 133694