CHOVANEČEK, P. Návrh a implementace informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.

Posudky

Posudek vedoucího

Novák, Lukáš

Z čeho se skládají náklady na implemnetaci a jak byly kalkulovány (str. 74)? Z jakého důvodu byla zvolena implementace systému vytvořeného na míru?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Dyk, Tomáš

Student nastudoval problematiku návrhu a vývoje informačních systémů, správně zanalyzoval požadavky na informační systém pro restauraci "Restaurace & Pub Les". Student postupoval formou iterativního návrhu systému. Jednotlivé verze prototypu byly průběžně konzultovány s majiteli restaurace. Díky průběžným konzultacím vznikl velmi kvalitní návrh systému s moderním designem. Aktuální verze systému je možné bez problému využít na hlavním webu společnosti. Dle studenta bude v průběhu letních prázdnin dokončena i finální verze backendové části tohoto systému, která bude sloužit pro zaměstnance. Bakalářská práce je velmi kvalitně zpracována, proto ji také hodnotím stupněm A - výborně a doporučuji ji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 133694