HLUŠTÍKOVÁ, T. Návrh procesní řízení zakázky ve vybrané organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.

Posudky

Posudek vedoucího

Jurová, Marie

Konzultace k zaměření zpracování vybrané oblasti probíhaly jak v zimním, tak i letním semestru závěrečného ročníku bakalářského studia v distanční formě. Výsledky konzultací byly rychle přenášeny do dalších kroků řešení. Při obhajobě práce by autorka, mohla zdůvodnit svůj pohled na realizaci předložených oblastí z pohledu návazností a to jak časových, tak i ekologických.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A Zakázka na etiketu ke zboží musí být řešena i z pohledu ekologického, což představuje oblast jakosti a na tuto oblast byl sestaven cíl. Splnění cíle akceptovalo jak oblast času, tak i jakost a byl plné míře naplněn.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Kroky řešení sledovaly oblast přístupu zákazníka do systému výrobce a sledování postupu jednotlivých činností zakázky. Současně také posílení jakosti potisku z hlediska ekologického, což je v dnešním životním prostředí žádoucí.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Výsledky v obou oblastech vedou k realizaci ve výrobním podniku polygrafického průmyslu a jejich realizací si podnik navýší své postavení na trzích zákazníků, což potvrzují i ekonomické dopady.
Praktická využitelnost výsledků B Výsledky se mohou stát pro TOP management podniku dobrým základem pro tvorbu strategického rozvoje podnikání a tím i získání konkurenční výhody na daném oborovém trhu.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Grafická úprava práce a formální náležitosti jsou splněny dle požadavků na závěrečné práce bakalářského studia Směrnicí VUT v Brně, Fakultou podnikatelskou. Je správně použita i odborná terminologie a jazyková úroveň.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Práce je zpracována na základě samostatného studia cca 30 literárních zdrojů, knižních, internetových i podnikových. Způsob zpracování dokumentuje znalost práce s odbornými texty i citacemi.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Tomáš, Jiří

Stanovené cíle bakalářské práce ve vztahu k naši společnosti hodnotím jako splněné. Rozdělení práce do tří části je srozumitelené a logicky na sebe navazující. Studentka se velmi dobře zorientovala v oblasti předmětu podnikání naši společnosti, a to jak po stránce výrobního procesu, tak i celkového řízení. Na základě studentkou provedených analýz u konkrétní zakázky, jsou navrhnuta řešení, která jsou využitelná v naši společnosti. Zejména přínosný je návrh webové aplikace, který zapadá do koncepce rozvoje firmy a zkvalitňování informačního systému ve vztahu k zákazníkům. Práci hodnotím jako výbornou a tímto ji doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 131862