TOMÁŠEK, V. Návrh marketingové kampaně pro nový výrobek vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.

Posudky

Posudek vedoucího

Havíř, David

Práce je postavena na adekvátních zdrojích, dále na analýze využívající adekvátních metod. Jednotlivé části práce jsou zpracovány důkladně. Samotné návrhy se orientují na vymezený cíl a lze je považovat za přínosné. Z práce je evidentní zodpovědný přístup autora k řešení zvoleného problému a hlubší vhled do odvětví i dané problematiky. Jakým způsobem jste využil poznatky z analýzy 7S pro své návrhy? Uvádíte, že je možné, že se náklady na kampaň sníží až o 50 % s tím, že ušetřené prostředky by mohly být využity k rozšíření kampaně – jaká rozšíření byste doporučoval?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A Práce zcela naplňuje stanovený cíl.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A Zvolený postup řešení je logický, práce využívá metod, které jsou pro tento typ práce adekvátní.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A Obsah teoretické části vytváří východiska pro zpracování analýz a výsledky analýz jsou dále využity pro návrh doporučení.
Praktická využitelnost výsledků B Návrhy vycházejí z poznatků analýz, některé z nich jsou zpracovány spíše povrchně, některé lze považovat za důkladné. Výsledky lze na základě poskytnutých informací považovat za přínosné.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Práce má nadstandardní délku, vhodnou a jasnou strukturu. Použitá terminologie i odborná jazyková úroveň je adekvátní. Výtka může být směřována k vysokému počtu velmi krátkých kapitol, místy horší úpravě a formulacím.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Práce vychází z řady odborných zdrojů, se kterými je pracováno adekvátně.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Machala, Jan

Bakalářská práce je na standardní úrovni, student naplnil cíle bakalářské práce. Návrhy jsou adekvátní a prakticky využitelné. Vidím pouze částečný nesoulad mezi analytickou a návrhovou částí, kdy některé použité analýzy nejsou vzhledem k návrhům vůbec potřeba.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Stanovené cíle byly splněny.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C Zvolený postup řešení je adekvátní, nicméně vidím nesoulad mezi analytickou a návrhovou částí práce.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A Publikované výsledky jsou velmi dobře využitelné v praxi.
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Práce je strukturována logicky a jazyková úroveň je adekvátní danému typu práce.
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 134449