KONVIČNÁ, D. Financování podnikatelských aktivit [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.

Posudky

Posudek vedoucího

Heralecký, Tomáš

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Plottová, Sylvia

Předložená bakalářská práce je na velmi dobré úrovni. Studentka zpracovala kvalitní literární rešerši, jakožto provedla vhodné analýzy v rámci analytické části. Vlastní návrhy a řešení jsou taktéž na velmi dobré úrovni. Přínosem z pohledu marketingu je pak vlastní dotazníkové šetření mezi obyvateli dané lokality. Celkově hodnotím práci pozitivně a doporučuji ji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Cíle byly stanoveny vhodně a vcelku došlo k jejich naplnění.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Zvolený postup a metodika jsou v souladu s požadavky na zpracování tohoto tématu. Studentka si zvolila vhodné metody a postupy řešení pro zpracování této bakalářské práce.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Studentka prokázala, že dokáže studiem získané teoretické poznatky převést do praktické roviny a přicházet s vlastními návrhy a řešeními vhodnými pro konkrétní podnik.
Praktická využitelnost výsledků B Výsledky jsou využitelné zejména pro zvolený vznikající podnik, nebo pro obdobný podnik v téže lokalitě. Studentka zpracovala finanční plán vcelku zdařile. Co by ještě v práci mohlo být jsou počáteční finanční výkazy a predikce cashflow pro první měsíce fungování podniku, aspoň pro jednu z variant vývoje uvedených v této práci.
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Struktura práce je přehledná, terminologie byla použita vhodně a jazyková úroveň je velmi dobrá.
Práce s informačními zdroji B Studentka použila dostatečné množství literárních pramenů, použila citační normu ČSN ISO 690 v souladu s požadavky pro tento akademický rok.
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 135367