ŽITNÝ, F. Financování developerských projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.

Posudky

Posudek vedoucího

Heralecký, Tomáš

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji, včetně citací C
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Plottová, Sylvia

Předložená bakalářská práce vyhověla všem požadavkům na tento typ akademických děl. Svým rozsahem, strukturou i zpracováním naplnila zadané cíle a předložené vlastní studentovi návrhy řešení implementace developerského projektu jsou srozumitelné a přínosné pro vybraný podnik. S ohledem na výše uvedené hodnocení doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Cíle této bakalářské práce byly stanoveny velmi dobře a v souladu se zadáním této práce.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Metodika práce byla zvolena velmi dobře, byly prozkoumány metody a řešení vhodné pro dané téma.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Student prokázal teoretické znalosti zkoumané problematiky a demonstroval, že je schopen vybrané poznatky převést do praktické roviny. Postup zpracování práce byl zvolen velmi dobře a umožnil studentovi přinést přínosná řešení pro konkrétní developerský projekt.
Praktická využitelnost výsledků C Využitelnost pro daný podnik je poměrně vysoká, protože se práce zaobírala reálným projektem a podrobně dobře zpracovala jednotlivé kroky implementace daného projektu.
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Struktura práce je na vcelku dobré úrovni, Některé kapitoly jsou však příliš krátké a zasloužily by si hlubší rozpracování, nebo jiné řešení číslování. Jazyková úroveň je dobrá s občasnými překlepy a stylistickými nedostatky.
Práce s informačními zdroji B Student dodržel požadavky děkana pro práci s informačními zdroji pro daný akademický rok, jmenovitě normu ČSN ISO 690 a v textu použil číselného odkazování na seznam literatury. Výčet literatury má odpovídající rozsah pro tento typ akademických děl.
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 131771