SPORNI, A. 100G pasivní optická síť [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.

Posudky

Posudek vedoucího

Horváth, Tomáš

Student, Bc. Alex Sporni, pracoval velmi aktivně po celou dobu řešení diplomové práce. Své výsledky pravidelně konzultoval a prezentoval vedoucímu práce. Celkově hodnotím přístup studenta jako velmi svědomitý a zodpovědný. Z výše uvedených důvodů práci doporučuji k obhajobě a hodnotím známkou A (96 bodů).

Navrhovaná známka
A
Body
96

Posudek oponenta

Tomašov, Adrián

Diplomová práca je spracovaná veľmi kvalitne a podrobne. V teoretickej časti sú popísané všetky potrebné komponenty použité v simuláciách. Po typografickej stránke oceňujem majoritné využite vektorovej grafiky pre obrázky a logické členenie textu. Študent v práci použil vhodnú zdrojovú literatúru, ktorú tvorili prevažne štandardy simulovaných technológií. Výsledky práce nám dajú lepšiu predstavu pri návrhu a plánovaní nových topologií pasívnych optických sietí s novšími štandardami. Laboratórna úloha pomôže študentom v pochopení základných princípov fungovania tejto technológie. Výsledky a kvalita práce prevažuje drobné chyby v práci, a preto práci udeľujem 95 bodov.

Navrhovaná známka
A
Body
95

Otázky

eVSKP id 141373