ŠÍMA, J. Nové scénáře s programem Wireshark v komunikačních technologiích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.

Posudky

Posudek vedoucího

Jeřábek, Jan

Student se věnoval své diplomové práci systematicky a svědomitě po celou dobu jejího řešení. Pravidelně konzultoval svůj postup a upravoval navržené laboratorní úlohy v souladu s požadavky vedoucího práce. Práce má po formální i technické stránce vynikající úroveň a obsahuje všechny v zadání požadované části. Diplomová práce patří svým rozsahem mezi nadprůměrné. Výsledky této práce jsou velmi dobře použitelné a část jich již byla i úspěšně nasazena do výuky vybraných předmětů. Navrhuji hodnocení A/100.

Navrhovaná známka
A
Body
100

Posudek oponenta

Dvořák, Jan

Předložená diplomová práce je kvalitně a pečlivě zpracována. Je vhodně strukturována, srozumitelná a doplněna o vhodné obrázky. V úvodní části práce mohl být více rozveden trend vývoje síťových technologií a s tím spojená potřeba edukace studentů. Dále mohlo být lépe pracováno s literaturou v jednotlivých odstavcích v teoretické části práce. Student pečlivě nastudoval požadovanou problematiku a vytvořil celkem čtyři laboratorní scénáře zabývající se komunikačními protokoly. Tyto scénáře jsou v práci kvalitně popsány a vysvětleny. Práce obsahuje kompletní návody i řešení simulačních scénářů. Student tedy splnil zadání práce v plném rozsahu. Práci hodnotím známkou A, 98 bodů.

Navrhovaná známka
A
Body
98

Otázky

eVSKP id 141417