MIHÁLYI, R. Nabíječka olověných akumulátorů 12 V s pulzním měničem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.

Posudky

Posudek vedoucího

Vorel, Pavel

Diplomant pracoval velice svědomitě, pravidelně dochíázel na konzultace. Oceňuji především jeho snaživost, pečlivost a dále také řemeslnou zručnost. Při své diplomové práci pronikl do teoretických i praktických souvislostí týkajících se návrhu a realizace spínaného zdroje. Osvojil si také specifické zásady při návrhu desky plošného spoje pro silové a řídicí obvody takového zdroje. Zadání práce bylo kompletně splněno. Text práce i realizovaný výrobek jsou zpracovány s pečlivostí. V textu jsou jen drobné nedostatky týkající se popisu složitějších teoretických souvislostí. Práci doporučuji k obhajobě a navrhuji hodnocení výborně.

Navrhovaná známka
A
Body
93

Posudek oponenta

Martiš, Jan

Diplomová práce se týká návrhu, konstrukce a oživení nabíječky olověných akumulátorů, jejímz jádrem je standardní jednočinný dvojspínačový propustný měnič. Práce je poměrně dobře zpracována, je logicky členěna a její rozsah je dostatečný. Místy se objevují určité nepřesnosti, některé věci nejsou příliš výstižně vysvětleny a také v práci najdeme pravopisné chyby, proto je bodové hodnocení mírně sníženo. Všechny body zadání byly splněny a práci doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka
B
Body
86

Otázky

eVSKP id 142722