REŠOVSKÝ, M. Návrh a implementace podnikového informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.

Posudky

Posudek vedoucího

Luhan, Jan

Práce je zpracována na dobré úrovni. Hlavní cíl v podobě návrhu a implementace dílčí části IS dané společnosti byl naplněn. Práce je orientována především na analýzu současného stavu a následný výběr vhodného řešení, včetně návrhu jeho implementace. V samotné práci je patrný systematický a komplexní přístup k řešení dané problematiky. Dílčí části mají logickou návaznost, směřují k vytyčenému cíli. Zpracování splňuje požadavky závěrečné práce, přičemž lze nalézt pouze drobné nedostatky ve formátování, stylistice či drobných jazykových nepřesnostech. Z práce je zřejmá autorova orientace v dané problematice a systematický přístup při řešení komplexních problémů. Práci doporučuji k obhajobě. Otázky k obhajobě: Jaký je aktuální vývoj v oblasti Vašich návrhů?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Klusák, Aleš

Autor v diplomové práci splnil dané cíle. Teoretická část plně postačuje jako základ pro vlastní řešení. Praktická část práce je celkově dobře zpracována, splňuje stanovené cíle a požadavky. Z práce je patrný autorův přehled o dané problematice, znalosti a především praktické dovednosti v hlavních oblastech práce. Vzhledem k rozsahu a jeho zaměření je zpracování v práci na nadstandardní úrovni. Oceňuji rovněž komplexnost navržených postupů a řešení. Práci doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji C
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 143254