KŮRKA, J. Aplikace dlouhodobého sledování stavebního stavu pro účely hodnocení stávajících zděných železničních obloukových mostů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. .

Posudky

Posudek vedoucího

Hobst, Leonard

Doktorand prokázal, že je schopen samostatné činnosti v oblasti výzkumu a vývoje a tím splňuje podmínky § 47, odst. 4 zákona č. 111/1998 Sb. o vysokých školách a doporučuji, aby mu po úspěšné obhajobě byl udělen akademický titul "doktor" (Ph.D.).

Navrhovaná známka

Posudek oponenta

Dohnálek, Jiří

Na předkládané disertační práci je patrné, že vychází z dlouholetého působení disertanta v oboru. To mu umožňovalo průběžně shromažďovat znalosti i zkušenosti, kriticky je hodnotit a v kontextu s podobně zaměřenými pracemi pak vytvořit komplexní systém umožňující na základě dlouhodobého sledování stavebního stavu mostních, zejména zděných objektů, predikci jejich životnosti, funkčnosti i požadavkům na opravy a rekonstrukce. Práce je cenná svou komplexností i tím, že vychází z dlouhodobých praktických zkušeností disertanta. Celkově hodnotím práci jako nadprůměrnou. Práce ve všech ohledech splňuje podmínky pro to, aby byla kandidátovi udělena vědecká hodnost Ph.D. Práci jednoznačně doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka

Tomek, Jan

Autor disertační práce prokázal, že je schopen samostatné vědecké a odborné činnosti, zjištěné poznatky zpracovat do použitelných výstupů.

Navrhovaná známka

eVSKP id 38374