MENCLÍK, T. Hlasovací služba pro internetovou televizi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Müller, Jakub

Student měl velmi kladný přístup k práci. Pravidelně docházel na konzultace a vyznačoval se vysokou dávku samostatnosti. Velmi vhodně zpracoval zvolené téma a implementoval jej do vývojového prostředí, kde funkčnost otestoval. Drobné nedostatky spatřuji pouze v interpretaci výsledků a občasných překlepch. Proto hodnotím 98/A body.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Formální zpracování práce A 20/20
Využití literatury B 8/10
Navrhovaná známka
A
Body
98

Posudek oponenta

Karásek, Jan

Student se ve své bakalářské práci zabýval aktuálním tématem se slibnou budoucností. Zadaného problému se zhostil na výbornou a práce obsahuje po praktické stránce prvky zpracované nad rámec zadání. V teoretické části student podrobně popisuje náležitosti jednotlivých protokolů a návrh řešení zadaného problému. Ve druhé části práce se student zabýval praktickou implementací, která se však v několika bodech od návrhu liší. Tyto odlišnosti student komentuje tím, že budou zpracovány v další navazující práci. Tento postup je pochopitelný, neboť kompletní implementace zmiňovaného návrhu je složitější a vyžadovala by více času, než bylo v rámci bakalářské části poskytnuto. Práci hodnotím jako celek velmi kladně a až na ojedinělé nedostatky po formální stránce nemám k práci výhrady. Komisi doporučuji hodnocení A/98 bodů.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 20/20
Odborná úroveň práce A 50/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 20/20
Formální zpracování práce B 8/10
Navrhovaná známka
A
Body
98

Otázky

eVSKP id 32230