BEDNÁŘOVÁ, B. Analýza a hodnocení rizik technologií výstavby stavebních konstrukcí v prostředí integrovaného systému řízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Vymazal, Tomáš

Velmi dobře zpracovaná a přehledná diplomová práce s přínosem pro teorii i praxi. Na formální úpravě se negativně projevilo zpracování závěrečné práce na jiném studijní oboru VUT.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění cíle a rozsahu zadání A Splnění cíle a rozsahu práce bez výhrad.
Úroveň zpracování teoretické části tj. poznatky získané studiem B Vzhledem k získaným znalostem ze studia odpovídající, vzhledem k rozsahu a zaměření diplomové práce dostačující.
Úroveň zpracování analytické části tj. zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody A Diplomantka sama aktivně přistupovala k problematice analýzy a volby metod. Velmi kladně hodnotím analýzu a aplikaci právních a jiných požadavků.
Odborná úroveň diplomové práce A Diplomová práce je zpracována velmi dobře, odborná úroveň je velmi dobrá.
Přínos pro praktické i teoretické využití A Vzhledem k aplikaci netradiční metody analýzy a konkrétní aplikace ve stavební dodavatelské firmě je přínos nesporný.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 a 690-2 A Bez výhrad.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B Formální uspořádání a úpravu negativně ovlivnila krátká doba zpracování diplomové práce.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Misák, Petr

Diplomová práce splnila vytyčené cíle a diplomantka prokázala schopnosti aplikovat získané teoretické poznatky při řešení konkrétních problémů. Hodnocení je mírně sníženo z důvodu využití jen základních metod posuzování rizik uvedených v ČSN EN 31010.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Úplnost vypracování A Bez výhrad.
Zvolený přístup k řešení cíle diplomové práce B Přístup k řešení diplomové práce je správný. Hodnocení je mírně sníženo z důvodu nižší obtížnosti způsobu řešení.
Úroveň zpracování diplomové práce tj. originalita řešení, způsob zpracování podkladů, vstupních dat, použité metody A Úroveň zpracování diplomové práce je na velmi vysoké úrovni.
Obtížnost a správnost řešení B Výstupy diplomové práce jsou kvalitní a daná problematika je řešena správně. Jediné co by se dalo diplomové práci vytknout, je použití pouze základních normovaných metod.
Přínos pro praktické i teoretické využití A Přínos diplomové práce pro praktické účely spočívá především v aplikaci analýzy typu motýlek v prostředí stavební dodavatelské společnosti.
Odborná jazyková úroveň B Diplomová práce je po jazykové stránce zpracována na vysoké úrovni.
Písemná a grafická úprava tj. text, grafy, tabulky B Vytknout úpravě diplomové práce lze pouze nejednotné značení citací, které mírně narušuje orientaci v textu.
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 61158